Kom bag om kunsten – LIVE!

Art Backstage er et kunstformidlingsprojekt, hvor Bazooka sammen med diverse mediepartnere producerer og sender live-videoer fra diverse kunst-institutioner og events om de bagvedliggende tanker og processer.

Art Backstage er et non-profit frivilligt initiativ til at skabe mere opmærksomhed og interesse for, hvad der ligger bag kunsten. Hvem er kunstneren? Hvilke tanker er der gået ind i tilblivelsen af værket? Hvad er der særligt ved værket? Hvordan er det blevet til og hvorfor? Dette er nogle af de spørgsmål Art Backstage forsøger at afdække, når vi sender råt og live fra festivaler, museer, gallerier, events med mere. Stilen er altid uhøjtidelig, humoristisk og i øjenhøjde med især de unge som stifter bekendtskab med kunst for første gang.

Bazooka arbejder tæt sammen med live stream-eksperterne hos produktionsselskabet Dokumento for at sikre høj transmissionskvalitet. Derudover har live-sendingerne fra Roskilde Festival været tilrettelagt og eksekveret i tæt samarbejde med festivalledelsen og de ansvarlige for kunstprogrammet. I 2019 teamede Bazooka op med kunstmediet Kunsten.nu som medieparter på sendingerne fra Roskilde Festival, hvor videoerne blev streamet live via deres Facebook-site.

Hvis du er interesseret i at få Art Backstage til dække kunst til dit event eller på din lokalitet, så skal du være velkommen til at KONTAKTE OS.