Bazooka har årelang erfaring med storytelling fra øverste hylde og professionel undervisning indenfor flere områder. Bazooka har både egne talere og undervisere, men assistere også andre – uanset om det er dem der vil stable events på benene eller dem som selv vil blive bedre til at stå på scenen. Bazooka har historiefortællingen i kernen af vores virke og skræddersyer både events og enkelte undervisningsforløb eller stories, så de bliver skarpe, underholdende, lærerige og mindeværdige.

ROALD BERGMANN

Bazookas stifter og direktør Roald Bergmann står i spidsen for størstedelen af de relevante talks, foredrag og kurser og er også med til at udvikle nye taler med andre oplægsholdere. Læs mere om Roald og hans talks her: www.roaldbergmann.dk

Undervisning

Især inden for de kreative fag, medier, journalistik og iværksætteri har Bazooka gennemprøvede og brugerroste undervisningsforløb og kurser. Fokusområderne spænder blandt andet over “Kreativitet på kommando”, “Den perfekte pressemeddelelse”, “Fundraising”, “Fejl du skal undgå som iværksætter”, “Videoproduktion til nettet”, “Tv-udvikling”, “Fra idé til produkt” for blot at nævne nogle få. Forløbene laves fra 1 times oplæg til 2 dages kurser.

Talks og foredrag

Bazooka har specialiseret sig i de korte og fængende talks. Som inspirationstaler, oplæg, fortællinger, foredrag og kvik-undervisning strækker historierne sig sjældent over max 20 – 30 minutter. Med inspiration fra blandt andet The Moth og TED Talks har Bazooka skrevet og eksekveret stories om så blandede emner som “5 ting jeg lærte som sektleder”, “Dig & Disney”, “Arkitekturdigte”, “10 Firma Fails”, “LEGO dit liv”, “Et liv som røvhul”, “Den Brændte Tændstik” og mange flere.

Bazooka har talks, foredrag og undervisning som leveres hos blandt andet:

  • Kort- & Dokumentarfilmskolen
  • Kort Sagt
  • Iværksætterne
  • Journalistforbundet
  • Sprog & Kommunikation
  • JB10
  • Tænksom Torsdag